Jan Janssen

U bent hier: Home » Jan Janssen

Janssen Schepens advocatuur & incasso uit Eindhoven

Jan Janssen

Een vaak aan mij gestelde vraag is wel: “Wie wil er nou gerechtsdeurwaarder worden?” Mijn antwoord is dan altijd dat ik op een gegeven moment niet anders meer kon.

Het is begonnen met een vakantiebaantje in 1970 en daarna ben ik vanuit de schoolbanken, met onderbreking van de diensttijd, weer teruggegaan naar het deurwaarderskantoor. De opleiding tot gerechtsdeurwaarder was in die tijd gemakkelijk te combineren met het werk en eenmaal met het diploma op zak ben ik vanaf april 1976 in Eindhoven werkzaam geweest, vanaf 1989 als zelfstandig gerechtsdeurwaarder.

Het door mij opgerichte deurwaarderskantoor Janssen & Janssen, waar ik als gerechtsdeurwaarder nog steeds aan verbonden ben, heeft inmiddels 6 kantoren in Nederland en meer dan 180 medewerkers. De leiding en de zorg daarvoor ligt nu geheel bij de nieuwe generatie. Met mijn adviseurschap aan het advocatenkantoor Janssen Schepens, advocatuur en incasso te Eindhoven, ben ik in de gelegenheid om mijn kennis en ervaring over te dragen. Ik ervaar het als een voorrecht om mijn inbreng te kunnen hebben in de behandeling van uw juridisch probleem, uiteraard bij het vinden van de oplossing in een incassozaak.

Jan Janssen
E: incasso@janssenschepens.nl

Toon reacties