Kim-Ashley Janssen (LL.B)

U bent hier: Home » Kim-Ashley Janssen (LL.B)

Janssen Schepens advocatuur & incasso uit Eindhoven

Tijdens mijn studie HBO-Recht heb ik middels een stage bij een rechtsbijstandverzekeraar mijn eerste juridische praktijkervaring opgedaan.

Het doen van jurisprudentieonderzoek, het schrijven van processtukken en het persoonlijke contact met cliënten maakte deze eerste kennismaking met de juridische praktijk voor mij tot een succes.

Bij Janssen Schepens advocatuur & incasso ben ik met veel plezier werkzaam als juridisch secretarieel medewerkster. Als eerste aanspreekpunt bied ik u graag een warm en hartelijk welkom op ons kantoor. Met oog voor detail, zorg en aandacht verricht ik mijn werkzaamheden. Nauwkeurigheid en een persoonlijke, betrokken aanpak staan hierbij voor mij hoog in het vaandel.

Kim-Ashley Janssen (LL.B)
E: secretariaat@janssenschepens.nl

 

Toon reacties