Mr. A.M.J.C. (Linda) Janssen

U bent hier: Home » Mr. A.M.J.C. (Linda) Janssen

Janssen Schepens advocatuur & incasso uit Eindhoven

Mr.-A.M.J.C.-(Linda)-JanssenHet meest interessante in mijn werk is voor mij het contact met verschillende mensen, allen met verschillende achtergronden. Elke situatie vraagt om een andere benadering en daarin vind ik de uitdaging.

Door het creëren van een open en vertrouwde omgeving komen we samen tot de kern van uw probleem. Ik ga vervolgens voor u aan de slag om te komen tot een passende oplossing. Voor mij zijn een persoonlijke en professionele benadering onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met mijn  kennis en deskundigheid bepalen we samen de te nemen juridische stappen. Ik neem dit graag voor u uit handen, zodat u zich kunt richten op datgene wat er voor u verder toe doet.

Na mijn afstuderen aan de Universiteit van Tilburg eind 2002 heb ik voor de advocatuur gekozen. In januari 2003 ben ik als advocaat beëdigd. Ik heb ruime ervaring opgedaan bij verschillende advocatenkantoren op de volgende rechtsgebieden: familierecht, strafrecht, huurrecht, asiel- en vreemdelingenrecht en algemeen verbintenissenrecht. Ik richt mij derhalve op de algemene praktijk waarin het sociale aspect voorop staat.

In 2012 heb ik de stap genomen om samen met Nancy Schepens een kantoor te starten. Wij zijn er beiden van overtuigd dat een professionele en persoonlijke houding leidt tot synergie. U kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.

Mr. A.M.J.C. (Linda) Janssen
E: janssen@janssenschepens.nl
T: 06-20835209

Toon reacties