Mr. N.M.J. (Nancy) Schepens

U bent hier: Home » Mr. N.M.J. (Nancy) Schepens

Janssen Schepens advocatuur & incasso uit Eindhoven

Mr.-N.M.J.-(Nancy)-SchepensU als mens adviseren, ondersteunen en u op een betrokken wijze bijstaan in het juridische  traject, daar sta ik voor.

Ik ben toegankelijk zodat u in alle openheid met mij in gesprek kunt gaan. Door veel vragen te stellen en goed naar u te luisteren krijg ik een volledig beeld van uw situatie. Voor mij is  dat van essentieel belang om de juiste vertaalslag naar uw positie in het juridische  traject te maken. Ik leg deze positie op een begrijpelijke wijze aan u uit, zodat u weet hoe de vork in de steel zit.

Ik ben in oktober 2006 gestart bij Braakman Advocaten te Helmond en in januari 2007 als advocaat beëdigd. Bij Braakman Advocaten heb ik ervaring opgedaan met bijstand aan particulieren in familiezaken, strafzaken, zaken op het gebied van het sociaal zekerheidsrecht en het algemeen verbintenissenrecht. Eind 2012 ben ik samen met Linda Janssen een kantoor begonnen. Wij zijn er beiden van overtuigd dat onze professionele en persoonlijke houding leidt tot synergie.U kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.

Mr. N.M.J. (Nancy) Schepens
E: schepens@janssenschepens.nl
T
: 06-23924949

Toon reacties